Prefab betonelementen: snel en eenvoudig te plaatsen

Prefab betonelementen zijn een veelgebruikte materiaal of onderdeel in de bouwwereld. Ze zijn sterk, duurzaam en relatief eenvoudig te plaatsen. Daarnaast kunnen ze in verschillende maten worden gemaakt wat ze uitermate geschikt maakt voor allerlei soorten projecten. En betonproducten zijn vaak ook relatief voordelig, wat betekent dat ze een betaalbare optie zijn voor veel aannemers.

Deze elementen worden dan ook veelvuldig gebruikt in bijvoorbeeld nieuwbouw projecten. De betonelementen zijn over het algemeen ook veel strakker dan traditioneel gegoten beton, dus een beter eindresultaat.

Betonpoeren, keerwanden en meer

Betonelementen worden niet alleen gebruikt om snel een geraamte te bouwen; maar ook om uw tuin of erf op te fleuren. Ook deze losse elementen worden gemaakt van hoogwaardig beton, waardoor ze sterk en duurzaam zijn.

Betonnen keerwanden zijn geschikt voor het opvangen van hoogte verschillen grondkeringen en inzetbaar als muurafscheidingen.
Leverbare hoogtes van 50 cm tot zelfs 4 meter .
In combinatie met industrieplaten (Stelconplaten) zijn er hele mooie oplossingen te bedenken in elke situatie.

Denk bijvoorbeeld aan een prefab betonnen trap, een muurtje, poeren of misschien wel een betonnen waterpartij. Alles is natuurlijk te combineren met prefab maatwerk.