Aluminium plantenbakken op maat

Aluminium plantenbakken zijn ideaal als u een look wilt die niet veel onderhoud nodig heeft. Ze zijn licht van gewicht en volledig roestvrij, waardoor ze jarenlang meegaan. Ze zijn ook erg sterk en kunnen beplant worden met tribunes, bodembedekkers of alleen bloemen en (sier)gras. Bovendien zijn aluminium plantenbakken aangepast aan elke omgeving; zo kunt u ze laten poedercoaten of in elke gewenste RAL-kleur spuiten. Met aluminium plantenbakken bent u verzekerd van een prachtige toevoeging aan uw tuin.

Aluminium plantenbakken zijn ideaal om je tuin visueel aantrekkelijk te maken. Ze zijn minder massief dan terracotta of beton en voegen daarmee direct een moderne sfeer toe.

 Bovendien hebben aluminium plantenbakken nog andere voordelen: ze zijn duurzaam, sterk, waterdicht en eenvoudig in onderhoud. Ideale kwaliteiten als je op zoek bent naar stijlvolle plantenbakken voor binnen of buiten, die je jaar na jaar blijven verrassen!

Als je op zoek bent naar een unieke en moderne manier om je tuin vorm te geven, dan zijn aluminium plantenbakken zeker iets om over te denken.

Of je nu op zoek bent naar een enkele plantenbak of een complete set, aluminium is een perfect basis voor een moderne look. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!