CorTen stalen plantenbakken

Voor een unieke, moderne touch in je tuin is een corten stalen plantenbak de perfecte aanvulling. Deze robuuste planbakken zijn gemaakt van staal waarvan enkel het oppervlakte kan roesten; wat het ontwerp beschermt tegen weersinvloeden en andere natuurlijke elementen. De plantenbak is bovendien relatief goedkoop en makkelijk te verplaatsen, theorie helemaal ideaal als je binnengevels of terrassen wilt versieren zonder al te veel kosten mee te maken.

Dit maakt cortenstalen plantenbakken ideale tuinaccessoires die jarenlang meegaan. Afhankelijk van hoe je ze invult, kunnen ze een rustig bordes vormen of juist voor leuke contrasten zorgen door sierlijke plantjes erin te plaatsen.

Een prachtige en unieke manier om jouw tuin of park wat meer karakter te geven, of simpelweg wat aan te kleden. Met cortenstalen plantenbakken zit je zeker goed: duurzaam, roestvrij en een compleet eigen look.

Of je nu op zoek bent naar een enkele plantenbak of een complete set, bij HGVL bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!