Oud hollandse betontegels voor buiten en binnen!

Betonnen tegels zijn steeds vaker een populair alternatief voor traditionele tegelmaterialen, zoals keramiek of natuursteen. Dit komt mede door de vele voordelen van beton. Zo is beton een sterke en duurzame materiaal, waardoor betonnen tegels perfect geschikt zijn voor diverse toepassingen. Daarnaast kan het in verschillende kleuren en textures worden uitgevoerd. Bovendien kunnen betonnen tegels op maat worden gemaakt, waardoor ze perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Kortom, betonnen tegels zijn een modern, strak en duurzaam alternatief voor traditionele tegels.

Bovendien is beton makkelijk schoon te houden, waardoor het de perfecte keuze is voor drukke gezinnen of bedrijven. Als u op zoek bent naar een strakke, tijdloze afwerking, dan zijn betonnen tegels de beste optie.

Oud-hollandse tuintegels

De meeste oud-Hollandse tuintegels zijn ongeveer 20 cm lang en 10 cm breed, maar er zijn natuurlijk legio opties voor maatwerk en andere uitvoeringen. Onze standaard maatvoering loopt van 40x40cm tot 120x120cm. Andere afmeting nodig? Neem contact met ons op.

Dus of u op zoek bent naar een klassieke Hollandse look, of een moderne uitvoering – onze tegels geven uw huis of tuin de perfecte finishing touch. En met beton als basismateriaal gaan ze jarenlang mee!