Balkendrukkers voor compactkranen

De vraag naar compacte kranen die zich kunnen aanpassen aan diverse bouw- en constructiewerkzaamheden groeit gestaag. Om aan deze behoeften te voldoen, presenteren we onze hoogwaardige balkendrukkers die speciaal zijn ontworpen voor compactkranen.

Met twee vooraanstaande modellen in ons assortiment – het type 1000 kg en het type 1800 kg – bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor verschillende lastvereisten en projecten. Deze balkendrukkers zijn ontwikkeld met een scherp oog voor precisie en veiligheid, waardoor ze de ideale aanvulling zijn voor compacte kranen in diverse industrieën.

Type 1000 kg: Verfijnde Kracht in Compacte Vorm
Het type 1000 kg balkendrukker is een uitzonderlijke keuze voor projecten waarbij precisie en controle van cruciaal belang zijn. Met zijn capaciteit om lasten tot 1000 kg te hanteren, biedt dit model een uitstekende balans tussen kracht en wendbaarheid. Hierdoor is het perfect geschikt voor een breed scala aan toepassingen, variërend van bouwprojecten tot fabricage- en logistieke operaties waar ruimte een kostbaar goed is.

Type 1800 kg: Robuuste Prestaties voor Veeleisende Omgevingen
Voor projecten die een hogere hefcapaciteit vereisen, is ons type 1800 kg balkendrukker de ultieme keuze. Met zijn indrukwekkende capaciteit om lasten tot 1800 kg te tillen, biedt dit model krachtige prestaties zonder in te leveren op stabiliteit. Het is perfect geschikt voor zwaardere bouwmaterialen, machinerieën en industriële lasten waarbij betrouwbaarheid en veiligheid van het grootste belang zijn.